Foto van een doorkijk naar beneden vanaf een wenteltrap - Maria Menger

Mijn verhaal

Autonoom denken in combinatie met gevoelsmatig verbinden staat bij mij centraal.

Ik ben opgegroeid in een klein plaatsje in Friesland, in een gezin waar verantwoordelijkheid nemen voor eigen keuzes een gegeven was. De consequenties van die keuzes waren soms eenvoudig, maar veelal een grote uitdaging! Vandaar dat ik op jonge leeftijd moest leren hoe hiermee om te gaan. Deze inzichten hebben mij veel profijt gegeven en van deze ervaringen heb ik mijn beroep gemaakt. In de loop der jaren met de nodige kennis aangevuld om dit professioneel toe te toepassen.

Twee jaar geleden werd ik persoonlijk geconfronteerd met een ernstige ziekte, en heb ik uit eerste hand ervaren hoe een gezonde levensstijl, veerkracht en een positieve mindset bijgedragen aan herstel. Deze ervaringen en mijn achtergrond als bestuurder en gedragspsycholoog maken dat ik mijn focus heb verlegd naar preventieve gezondheid. Om individuen en bedrijven te adviseren en ondersteunen in hun streven naar een gezondere leefstijl en werkgeluk. Ik geloof sterk in de kracht van vitale organisaties en hun positieve impact op het welzijn van hun medewerkers.

Pijl omlaag - website Maria Menger

Rugzak inhoud

Psychologie, Voice Dialogue,  Organisatie- en Familieopstellingen, Karakterstijlen, Leefstijl en Vitaliteit Coach, Mindfulness, Energetisch Lichaamswerk, Master Course Solution Focused Management and Coaching, Mediation, Deep Democracy, RET (rationeel-emotive therapy), Building Tribes en Storytelling.

Aangevuld met twee zeer effectief gebleken leergangen: Governance Essentials en Corporate Antropologie.

Partners

Ik werk met veel inspiratie, positieve energie en plezier samen met:

http://www.111.nl  ZORG VOOR JEZELF

Pijl omhoog - website Maria Menger